TK800

100 tum 4K projektor för 13 900 kr

För att fullt ut njuta av fotbollsfester i ett ljust vardagsrum eller på grillfesten på bakgården, är det inget som slår en enorm 100"+ projicerad 4K UHD 8,3 miljoner pixelbild med livliga HDR-färger i alla ljusmiljöer. Och med de anpassade fotbolls- och sportlägena med kraftfullt ljud känns det som att du är med och deltar på arenan, allt i en stilfull, kompakt design med enkel inställning.

Från 13.900 på prisjakt.nu

prisjakt
4K UHD äkta perfektion med 8,3 miljoner pixlar

TK800 producerar en 4K UHD med en upplösning på 3 840 x 2 160 och med 8,3 miljoner distinkta pixlar för varje ram med XPR-teknik, och använder den revolutionerande DMD DLP-tekniken för att leverera det kompakta och eleganta utseendet för moderna vardagsrum. Med en upplösning på 4K UHD (8,3 miljoner pixlar ) skapas en fantastisk klarhet och tydligt definierade fina detaljer i den projicerade bilden.

Fotbollsläge

Fotbollsbildläget bevarar levande hudtoner och grönt gräs för en ofantlig storskärmsprojektion av varje sekund i matchen. Fotbollsljudläget förtydligar dessutom programledarens alla kommentarer, även när du är ett med den glada utomhuspubliken.

Bildintegritet och färgprecision

Med enkel DMD DLP-teknik för att undvika inbyggda anpassningsproblem för flera paneler säkerställer TK800 obefläckad bildintegritet och färgprecision. TK800 genererar skarpa bilder och exakta färger utan oönskade effekter som oskärpa, skuggning och interferensmönster för obefläckad klarhet.

Eurotalk x BenQ

Under maj månad kommer Eurotalks fotbollsexpert Kristian Borell att presentera sex olika VM-listor där ni tittare kommer att kunna komma med egna förslag. Varje vecka tar Kristian Borell ut en veckovinnare som går till final tillsammans med de andra fem veckovinnarna. I det sista avsnittet tar Kristian Borell ut en lycklig vinnare som kommer att få sin projektor precis innan den stora VM-festen börjar. Övriga delvinnare vinner varsin valfri landslagsmatchtröja.

Första listan sänds 14 maj under Eurotalk. Vinnarna annonseras 15 juni.

Så här tävlar du

Under våra ordinarie Eurotalkprogram från och med 14 maj kommer Kristian Borell att presentera fram sina VM-listor för er tittare. En lista varje vecka. Mycket historialektioner och historiska paralleller utlovas levererade i ett format endast Kristian Borell lyckas med. Efter varje lista kommer Kristian Borell att skicka ut en uppmaning där ni tittare ska skicka in egna förslag och varje vecka kommer en vinnare att koras som har 1/6 chans på det stora priset som är BenQs nya projektor som är speciellt utvecklad för just fotboll.

Skicka in era förslag genom att använda hashtaggarna #tk800 och #eurotalk. I efterkommande Eurotalk-sändning kommer Kristian Borell att presentera vinnare.

6 avsnitt

VM-listorna kommer att sändas under Eurotalk de kommande 6 veckorna

  • Avsnitt 1: Skyttekungar - Maj 21
  • Avsnitt 2: Söndersparkade
  • Avsnitt 3: Bästa Segrare
  • Avsnitt 4: VM-Spöken
  • Avsnitt 5: Juni 18
  • Avsnitt 6: Juni 25

Tävlingsvillkor

Tävlingen arrangeras av Dobb 2.0 AB.

För att delta i denna tävling måste du vara över 18 år och svensk medborgare, samt acceptera reglerna för tävlingen. Ditt tävlingsbidrag innebär att du accepterar dessa villkor och bestämmelser som slutgiltiga och bindande.

Alla tävlande som är med i tävlingen sparas i en tillfällig databas. Så fort tävlingen är avgjord och vinnaren korad så kommer all data att raderas. Du som är med i tävlingen och utger din mejladress i denna tävling, kommer på intet sätt bli kontaktad av, eller någon annan, förutom om du är vinnare i tävlingen.

Anställda hos Dobb 2.0 deras familjer får inte delta i tävlingen.

Vinnaren kommer att utses av juryordförande Kristian Borell. Beslutet kan inte överklagas och behöver inte motiveras.

Eurotalk har rätt att offentliggöra namnet på vinnaren och personens twitter username i såväl som skrift som rörlig bild.

Om den potentiella vinnaren inte kan kontaktas eller vinsten inte kan levereras genom uppgivna kontaktuppgifter, förlorar en sådan potentiell vinnare alla rättigheter till något pris, och en alternativ vinnare kan väljas.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

För frågor, kommentarer, feedback eller ytterligare information vänligen kontakta oss via kontaktformuläret på fantv.se